U bevind zich nu hier: HomeRecensies

Recensies

Hier onder ziet u enkele recensies welke klanten ons toegestuurd hebben, wilt u ook een recensie schrijven? stuurt u ons deze dan op via het contactformulier dan plaatsen wij uw recensie zo spoedig mogelijk.


Tim van Zon
Ik vond Marc van Mediawebdesign via Sitedeals.nl. In het verleden heb ik slechte ervaringen gehad met Sitedeals.nl maar het contact met Marc liep goed en het script dat hij aanbood zag er goed uit. Ik besloot het script af te nemen en zonder spijt. Een goed werkend systeem en om niet te vergeten, waarneer er iets niet klopt is de service TOP!

Ronald H.
Marc van MediaWebdesign helpt mij iedere keer zeer goed. Ben wat programmeren betreft iemand die hier 0,0 van af weet. Maar gelukkig hebben we hier Marc voor die alles goed oplost. Levert ook mooie en zeer goed werkende scripts/ websites af waar ik veel plezier aan beleef.

Marcel v/d E.
Omdat ik zelf helemaal niks snap van het aanpassen van websites en alles wat daarbij hoort heb ik mediawebdesign ingeschakkeld, ik ben hier zeer tevreden over en vooral over de nazorg waar andere partijen het nogal eens laten liggen.

Mark Bakker
Mediawebdesign heeft ons geweldig geholpen met het realiseren van onze website, wij zijn erg tevreden en kunnen het een ander zeer zeker aanraden.