U bevind zich nu hier: HomeWebsites

Websites

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van websites ontwikkelen kunnen wij een op maat gemaakte website voor u op bouwen. De website wordt geheel volgens uw wensen gemaakt en is voorzien van een reeds vele malen in de praktijk getest zelf ontwikkeld CMS systeem (Content Management Systeem). Dit wil zoveel zeggen als; u kunt zelfstandig, en zonder enige kennis van de techniek achter websites, uw eigen website onderhouden vanaf elke computer omdat u hier geen speciale software voor nodig heeft.
Uiteraard zullen wij naast uw wensen en ideeën zelf ook met ideeën komen om uw website nog efficiënter te maken.

Door onze samenwerking met andere bedrijven hebben we ook specialiteiten in huis en zijn onder andere gespecialiseerd in java, javascript, jquery, ajax, api en xml. Hierdoor zorgen we er gezamenlijk voor dat uw website altijd op de juiste manier werkt, en dat is de manier die u voor ogen heeft.

Wij gaan altijd als eerste uit van een basis website (homepagina, aantal vaste pagina's en contactformulier), zodra wij weten wat uw wensen van de website zijn gaan wij hiermee aan de slag. Zo kunt u er voor kiezen om een website te gebruiken als online visitekaartje, maar u kunt ook bijvoorbeeld voor een meer uitgebreide website kiezen. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan; een inlogsysteem voor leden of personeel toe te voegen, een overzichtspagina met uw producten toe te voegen en zelfs ook het versturen van een standaard nieuwsbrief kan tot die uitgebreide mogelijkheden behoren. Alles met als basis onze standaard website en uw ideeën. Naar aanleiding van uw wensen en ideeën maken wij de website die u wenst.

Vindt u dat het onderhoud van een website toch te veel van uw kostbare tijd in beslag neemt? Dan bestaat bij MediaWebdesign ook de mogelijkheid om dat voor een, vooraf afgesproken, vast bedrag per jaar aan ons uit te besteden.

Ons werk bestaat uit het online realiseren van uw idee. Kijk gerust in onze portfolio om onze eerder gerealiseerde werkzaamheden te bekijken.