U bevind zich nu hier: HomeWhitelabel

Whitelabel

MediaWebdesign bied whitelabel websites aan ondernemers die zelf geen websites kunnen bouwen maar wel graag websites zou willen verkopen, onze naam zal nergens op de website vermeld staan..

Hoe werkt het?
Samen ontwikkelen wij een standaard basis website met diversen modules die wij keer op keer hergebruiken voor uw klanten, alle extra modules kunnen wij aan en uitzetten naar gelang uw klant deze wilt gebruiken of niet.
Door deze basiswebsites te maken voor al uw klanten kunnen wij voor relatief weinig geld zo voor uw u een goedwerkende website opzetten waarna u deze weer met winst kunt verkopen aan uw klant, het bedrag wat u aan uw klant vraagt is geheel voor u (bijvoorbeeld u betaald aan ons voor elke standaard website 250 euro maar u rekent 650 euro naar uw klant dan is de 400 euro die u extra vraagt geheel voor u).

Wat doet u?
U legt het contact met uw klant, bespreekt wat de wensen zijn en wat voor design / uitstraling uw klant voor zijn / haar website wilt hebben (u bent altijd het aanspreekpunt naar uw klant). U geeft ons alle nodige informatie en wij gaan dan aan de slag met het design en de website, is alles goedgekeurd door uw klant dan zetten wij de website online.

Wat zit er allemaal in de basis website?
Dit is geheel afhankelijk van wat u als basis wilt hebben, u kunt hier denken aan standaard modules zoals een gastenboek en een fotoalbum of nog uitgebreider met een nieuwspagina, agenda, portfolio etc. etc.
De standaard website wordt altijd opgeleverd inclusief hoofdpagina (index), maximum 5 vaste pagina's en een contactformulier.
Wilt u klant een extra module welke niet in de basis website is ingebouwd dan wordt er van te voren aangegeven wat dit voor extra kosten met zich gaat meebrengen.

Betaling:
Zodra wij exact weten wat de wensen van uw klant zijn en deze is akkoord met de realisatie van de website dan maken wij een factuur op voor u met het afgesproken basisbedrag, u rekent daarna zelf af met uw klant met uw factuur.